[Programajánló] 2. Csömöri Bringafesztivál

Idén is megrendezésre kerül immáron a 2. Csömöri Bringafesztivál. A szervezők ígérete szerint a Csömör Nagydíj MTB olimpiai cross (C2) verseny mellett koncertekkel, gyermekprogramokkal, extrém kerékpáros bemutatóval és egy esti bulival is várják azokat, akik ellátogatnak június 21-én Csömörön a Bulgárkertbe.


Részletes program:



A fesztivál különlegességeként muzeális értékű vagy nem hétköznapi kerékpárokat is várnak:

"A
2. Csömöri Bringafesztivál kerékpár kiállításához keresünk régi, vagy valamiért különleges, akár saját készítésű bicikliket. Hozd el a bringádat, ha 100 éves és még mindig jól működik, de akkor is, ha csak ötven. Mutasd meg nekünk, ha egyedi vázas, esetleg saját kézzel készült festés díszíti, szuper nehéz, ultra könnyű, vagy bármi miatt különösen büszke vagy rá!

A kiállításhoz a Bulgárkertben előre kijelölt helyszínt az önkormányzat biztosít. Egy személy maximum két darab, tulajdonában lévő biciklit állíthat ki. A kiállítás idején a biciklik őrzéséről a tulajdonosnak kell gondoskodnia.
A jelentkezéseket a különleges bicikli fotójával és egy rövid bemutatkozással június 10-éig Bujdosó Kriszta várja a sportkriszta@gmail.com e-mail címen."
 
Folyamatosan frissülő információkat a fesztivál honlapján és a Facebook oldalán érhettek el! 

Képeink a tavalyi bringafesztiválról ITT.