Segítsetek kitelepülő kereskedőket toborozni a XVII. kerületi bringás piknikre!

A Magyar Kerékpárosklub június 30-án Rákosmentén rendezi meg a Helyben vedd meg! piknik harmadik állomását. A Kerékpárosklub a segítségeteket kéri, hogy minél több XVII. kerületi vállalkozáshoz és kereskedőhöz eljusson az alábbi felhívás. Ha tudtok ajánlani olyan rákosmenti cégeket, amelyek szívesen kitelepülnének piknikre, vagy akár nyereményeket is felajánlanának, jelezd Facebook oldalunkon vagy e-mailen! Köszi!

Felhívás kerületi kisvállalkozások részére


A 17. kerületi Önkormányzat és a Magyar Kerékpárosklub 2012. június 30-án szombaton 9 és 14 óra között a Fuchs kastély udvarán Helyben vedd meg! piknik” címmel interaktív rendezvényt szervez, melynek célja, hogy a kerületi polgárok jobban megismerjék lakókörnyezetük kiskereskedőit és azok szolgáltatásait, termékeit.

A rendezvényen a lakosságot arra ösztönözzük, hogy vásároljon helyben, és a helyi boltokat aktív közlekedési módokkal – gyalogosan vagy kerékpárral közelítse meg.

Várjuk mindazon – a kerületben működő – kisvállalkozások jelentkezését, akik a rendezvényen be kívánják mutatni tevékenységüket, termékeiket!

A rendezvényen a megjelenés kerületi vállalkozók részére ingyenes.

A megjelenésnél figyelembe kell venni a 210/2009 (IX.29.) Korm. Rend. 5. sz. mellékletében foglaltakat. A kiállítóstand mérete legfeljebb 1,5 x 1 méteres, a magasság 1 – 1,3 méter lehet. A vállalkozó által elfoglalható terület legfeljebb 3 m2, melyet a vállalkozónak kell biztosítania és a helyszínre szállítania.

Minden kerületi vállalkozásnak lehetőséget biztosítunk a www.helybenveddmeg.hu oldalon való megjelenésre.

A rendezvény során egy interaktív kerékpáros vetélkedőre kerül sor, melynek díjazásához a részt vevő vállalkozásoktól a Magyar Kerékpárosklub jelképes összegű ajándékot elfogad tárgyi eszköz, vagy vásárlási kedvezmény formájában (opcionális). Kérjük a jelentkező vállalkozókat, hogy az érdeklődők részére biztosítsanak alkalmi kedvezményt a helyszíni, illetve a későbbi vásárláshoz (szintén opcionális).

Rossz idő esetén a rendezvény elmarad, erről legkésőbb június 29-én 14 óráig értesítjük a vállalkozókat a megadott elérhetőségeiken. A rendezvény június 30-i elmaradása esetén egy később meghatározott időpontban – hasonló feltételekkel – kerül megrendezésre.

Jelentkezésüket és regisztrációjukat a 30/540-9158-as telefonszámon várjuk munkaidőben, vagy emailen a bringazz[kukac]kerekparosklub.hu címen, ahol további részleteket tudhatnak meg a rendezvényről.

Budapest, 2012. június 18.

László János
Magyar Kerékpárosklub
elnök