Bringa- és virágvásár az Erzsébet-ligetben

Bringa- és virágvásárral egybekötött Kincses Ligetet rendeznek április 14-én, vasárnap 9 és 14 óra között a Kertvárosban, újra a régi helyszínen, vagyis az Erzsébetligeti Színháznál. A Kertvárosi Bolhaságok aktuális vásárán lehetőségünk lesz kerékpár vásárlására, szervizelésére és felújítására egyaránt, de a tavaszi kertészkedés kellékeit is beszerezhetjük.


Aki szeretne árusítani, április 12-én este 8 óráig foglalhat helyet magának, regisztrálni a 06-30-419-9214-es telefonszámon vagy a kertvarosibolhasagok@t-online.hu e-mail címen, illetve a rendezvény Facebook oldalán lehet. A helypénz magánszemélyeknek 1.000 forint/2 méter. 500 forintért asztal is bérelhető (a készlet erejéig).

A vásárhoz programok is társulnak: délelőtt 10 órától bringaversenyt és kreatív foglalkozást rendeznek a helyszínen. A színházban 11 órakor a Nyughatatlan Micó című jazz mesejátékot nézhetjük meg, délután 2 órakor Ferenczi György ingyenes zenészkurzusa, 3 órakor Jön a tavasz, jön már címen magyar nóta és operett műsor kezdődik.

(forrás: ittlakunk.hu)