Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest tisztújító gyűlés



Kedves Kelet-Pesten bringázók!


A Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pesti Területi Szervezete tisztújító gyűlést tart 2019. október 21-én 18-tól a Cserepesházban. A gyűlés célja a területi szervezeti titkár és titkárhelyettes választása, továbbá egyéb feladatkörök elosztása (kerület/település felelősök, közlekedés, kommunikáció, túraszervezés, programszervezés, stb.). Gyere el, ha szeretnél tenni azért, hogy a kerületed (X., XVI., XVII.) vagy településed (Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Nagytarcsa, Ecser, Maglód, Pécel, Gyömrő) élhetőbb és bringabarát legyen!


A Magyar Kerékpárosklub több mint másfél évtizede dolgozik a kerékpározás fejlődéséért. Célunk, hogy bárki közlekedhessen biciklivel: biztonságban érezze magát, aki még nem bringázik, és kényelmesebben tekerhessenek, akik már mindenhová így járnak. Ezért küzdünk az egész országban, és Budapesten is.

A klub erejét a közössége adja. A kelet-pesti kerületekben (X., XVI., XVII.) és részben a környező agglomerációs településeken is jelen vagyunk. Sok programot, túrát, bringás reggelit, felvonulást szerveztünk már, valamint terveket véleményeztünk, de rengeteg célunk és feladatunk van még. Ebben kérjük a részvételedet a soron következő gyűlésünkön!

A gyűlésen csak azok szavazhatnak ill. indulhatnak tisztségért, akiknek tagsága aktív.

A gyűlésen arról fogunk beszélgetni, hogy:

- Min dolgozik a Kerékpárosklub?
- Mi akadályozza a kerékpározás terjedését, milyen problémákat kéne megoldanunk?
- Mi történt eddig Kelet-Pesten? Kik vagyunk, mik a céljaink és mit értünk el eddig?
- Miben tud segíteni a klub központja a területi szervezetnek, mit tud a területi szervezet tenni?
- Kinek milyen ötletei vannak, mivel tudsz TE beszállni?
- Milyen országos és városi szintű programjai vannak a Kerékpárosklubnak, amikhez helyben is lehet csatlakozni?
- Tisztújítás: a területi szervezeti tagok titkárt és titkárhelyettest választanak, előtte a jelöltek bemutatkoznak


Kérünk benneteket, hogyha eljöttök, jelöljétek be Facebookon az eseményt. Ha érdekel, hogy mit is csinálunk és eddig miket csináltunk, de nem vagy Kerékpárosklub tag, nyugodtan gyere el, csupán szavazni nem fogsz tudni. De be is léphetsz, ha szeretnél, online itt lehet: https://kerekparosklub.hu/tagsag-kivaltasa
 
Helyszín: Cserepesház - 1144 Budapest, Vezér utca 28/b - Földszint 28-as terem