I BIKE BUDAPEST 2017, ahogy Kelet-Pestről láttuk


I BIKE BUDAPEST 2017, ahogy Kelet-Pestről láttuk! Küldjétek be a képeiteket és jelöljétek be magatokat büszkén a képeken! Ti voltatok 2017. április 22. bringás hősei! Több mint 10000 bringás vonult fel Budapest utcáin a közlekedési esélyegyenlőségért, hogy a kerékpárosok is azonos eséllyel és biztonsággal közlekedhessenek Budapest utcáin, és a dunai hidak felújításakor vegyék figyelembe a fenntartható közlekedési módok szempontjait, és ne úgy, ahogy a Lánchíd közel 24 milliárdos rekonstrukcióját tervezik. A bringások itt vannak, nem lehet nem figyelembe venni őket. 

Bizakodunk, hogy figyelembe veszik az igényeinket összbudapesti szinten, hiszen az I BIKE BUDAPEST-en részt vett a Főváros Városfejlesztési Közlekedési és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke, Riz Levente is, akivel XVII. kerületi polgármesterként kialakulhat egy harmonikus, rendszeres kapcsolata a Kelet-Pesti Területi Szervezetnek, mint az már példamutató módon a XVI. kerületben évek óta sikeresen működik Kovács Péter polgármester úrral és a polgármesteri hivatal munkatársaival. 

Hálás köszönet a DELTA POLGÁRŐRSÉGNEK ÉS A BUDAPESTI RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁGNAK, hogy közreműködésüknek köszönhetően idén is biztonságosan elértük az I BIKE BUDAPEST központi találkozóhelyét, a Szabadság teret. 

Tekintsd meg albumunkat ITT