Kelet-Pest júniusi bicajos gyűlés


Újra itt az ideje, hogy megbeszéljük Kelet-Pest ügyes-bajos bicajos dolgait. A Szilas-menti bringás pikniket elhalasztottuk nyár végére/ősz elejére, viszont június 24-én este tartunk helyette egy gyűlést, mielőtt még mindenki elmegy nyaralni. Várunk minden érdeklődőt!

Amit megbeszélünk: aktuális fejlesztések, közelgő szabadidős programok és bármi, amit ti hoztok.

Helyszín, időpont: Legenda Sörfőzde, 1162 Bp., Szlovák út 116., június 24. 18:00


Jelöld be a Facebook eseményen, hogy ott leszel!

Csatlakozz a Kertvárosi Bringások zárt Facebook csoportjába!


Ilyen volt a 3. Csömöri Bringafesztivál



A 3. Csömöri Bringafesztivál képekben.
 

Vár a 3. Csömöri Bringafesztivál!

Idén nyáron is megrendezik a kelet-pesti térség legnagyobb bringás eseményét, a már-már hagyományosnak számító Csömöri Bringafesztivált 

A szervezők számos sportesemény, bicajos program mellett koncertekkel és gyerekműsorokkal várják azokat, akik ellátogatnak június 20-án a patakparton lévő Bulgárkertbe. Ha személyesen is kíváncsi vagy ránk, a Magyar Kerékpárosklub standjánál megtalálsz majd minket is.
 

A bringafesztivál másnapján pedig kistérségi kerékpáros körtúrán vehetünk részt, ahol az elszántabbak több mint 70 km-es túrán ismerkedhetnek meg a környék településeivel, látnivalóival.

Amikor a jószándék félremegy, avagy a Timur utcai lámpa esete a hülyeséggel

Van egy közlekedési lámpa a Timur utcán, amiről pár hete meglehetősen negatív színben írt a Totalcar blog a Kresz Klub által készített videó alapján. Nem vitatom a videó készítőjének jó szándékát, azonban sajnos meglehetősen egyoldalúra sikerült az az állítás miszerint: "az autósokat feleslegesen feltartja, ezzel pedig néhány nem túl örömteli percet is szerez, lényegében semmi másra nem alkalmas."
A környéket régóta jól ismerők azonban emlékeznek még a lámpa beüzemelése előtti állapotokra.